Sposób przygotowania

Do naczynia żaroodpornego wlać kilka łyżek oleju, schab umyć, natrzeć sosem sojowym, dać na rozgrzany olej, przypiec z obu stron, zalać zodą, gotować do miękkości, wyciągnąć schab, pokroić na porcje, do wywaru ze schabu dodać liście laurowe, kostkę rosołową , rozmieszaną mąkę ze śmietaną, wszystko razem zagotować, doprawić do smaku przyprawami i dodać pokrojony koperek, włożyć schab, na wolnym ogniu dusić, podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super jadło.
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    napewno pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    musi być smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajny sos
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    znakomity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !