Sposób przygotowania

Polędwicę kilkakrotnie mielimy w maszynce do mielenia. Następnie wbijamy żółtko, dodajemy olej, pokruszony ser oraz do smaku sól i pieprz (pamiętamy, że gorgonzola ma ostry i wyrazisty smak także nie należy przesadzać z solą ani pieprzem). Całość wyrabiamy na jednolitą masę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Z serem nie serwowałam....jeszcze:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    gratuluję pomysłu jak dla mnie to super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny i pomysłowy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    uwielbiam tatara szkoda że jest drogi i rzadko się go robi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszności.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !