Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kaczuszka z rosołu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaczka 1
Czosnek suszony Prymat do smaku
przyprawa uniwersalna do smaku
olej do smażenia
delikat do mięs

Przepis i sposób przygotowania na: kaczuszka z rosołu

Mięso ugotować w rosole, gdy jest miękkie przełożyć na patelnię z rozgrzanym olejem, obsypać przyprawami z obu stron, smażyć na złoto, podawać z ziemniakami i mizerią.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 02.02.2013 15:51
pyszne jest mięso z kaczki
Kate131 23.06.2012 08:51
nie lubię kaczki jakoś
angelusia111 21.11.2011 16:09
Zgadzam się kaczkę trzeba lubić.
ilka_86 10.11.2011 19:43
nie jadłam nigdy kaczki
Sarenka 25.09.2011 21:47
Takie, tzn. podobne mięsko jadłam wielokrotnie i jest smaczne, pyszne! Ale trzeba lubić kaczkę, to fakt :)
Sarenka 25.09.2011 21:46
Oj, z tego rosołu zrobiłoby się czerninkę ;)
gusia1000 13.02.2011 23:26
Jak ktoś lubi takie mięso, to niech je spożywa.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak