Sposób przygotowania

Pszenicę moczyć przez noc a następnie ugotować do miękkości.Odcedzić i dokładnie odsączyć. Mak gotować 30 min w mleku.Również dokładnie osączyć.Zemleć 3x na najdrobniejszym sitku maszynki.Połączyć z pszenicą i dodać pozostałe składniki, miód na końcu.Dokładnie wymieszać.
SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wigilijny przysmak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    przestań krytykować moje przepisy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A co mi zrobisz? Zgłosisz kolejne nadużycie? Powodzenia.Ja krytykuję tam gdzie krytyka jest potrzebna, bo chały nie lubię, a na gotowaniu się znam! Nie podskakuj, bo nóżkę złamiesz!
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A co mi zrobisz? Zgłosisz kolejne nadużycie? Powodzenia.Ja krytykuję tam gdzie krytyka jest potrzebna, bo chały nie lubię, a na gotowaniu się znam! Nie podskakuj, bo nóżkę złamiesz!
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    I musiałyby być twoje, droga Neetka90! na dzień dobry 2 plagiaty, więc skąd ten pomysł, o twoich przepisach?!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Co roku ją robię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !