Sposób przygotowania

Na patelnię pać olej , pokrojony filet z kurczaka, posypany wcześniej carry, papryką, pieprzem, wegetą, czosnkiem, smażyć do miękkości, w misce zrobić sos z keczupu i majonezu, soli, na tależ nałożyć ryż, filet z kurczaka i polać sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ten rodzaj dania jest podawany w woj. pomorskim, np. : na weselach, w odróżnieniu od mojego regionu-woj. opolskie, gdzie podają jako główne danie : kluski śląskie z roladą i kapustą czerwoną.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !