Sposób przygotowania

Z mleka oraz 1 szklanki wody, jajek i mąki pszennej a także gryczanej przygotować ciasto- ma mieć konsystencję gęstej śmietany. Ciasto odrobinę posolić, posłodzić wymieszać dokładnie z przecierem i ze słodką papryką. Usmażyć naleśniki. Mięso wysmażyć na oleju z dodatkiem czosnku. Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Każdy naleśnik smarować pesto, oprószyć serem , faszerować smażonym mięsem i zwijać w rulonik. Zwinięty również posypać serem, udekorować oliwkami i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo ładnie i smakowicie wyglądają
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Bardzo apetycznie wyglądają!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    znakomicie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !