Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozłożyć na tacy , wykrawywać dowolne kształty, dawać w środek marmoladę, skleić, można boki nacinac nożem, jedną stronę ciastka zamoczyć w białku i cukrze wymieszanym z cukrem waniliowym. Piec na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię je i mi bardzo smakują, a Wam ?
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny i szybki przepis! coś dla mnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetne,bardzo lubię takie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetne,bardzo lubię takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !