Sposób przygotowania

Na spód pucharków wyłożyć po 3 biszkopciki i plasterki brzoskwiń (osączonych z zalewy i pokrojonych). *Bitą śmietanę zrobiłam z torebki, dodając wodę (ok pół szklanki wody). Zrobić kleksa śmietanowego na biszkoptach. Ostudzoną i stężałą galaretkę pokroić w kostkę i układać w pucharkach. Po środku zrobić mini plamkę z dżemu i posypać posypką kolorową (do pierniczków itp). Schłodzić w lodówce.
*W sumie 7pucharków:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    uwielbiam takie desery :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    no właśnie,kto?bo ja uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !