Sposób przygotowania

* 1 opakowanie śmietanki „Śnieżki” w proszku

Czereśnie przekrawamy na pół i usuwamy pestkę.

Śmietankę „Śnieżkę” ubijamy mikserem z mlekiem według przepisu podanego na opakowaniu.

Gdy już jest gotowa wrzucamy do niej połówki czereśni (kilka całych zostawiamy dla ozdoby). Mieszamy. Czereśnie puszczą sok i podbarwią śmietankę na różowo.

Na dnie każdego pucharka układamy dwa ciasteczka połamane na kilka części, a następnie porcję bitej śmietany z czereśniami. Wierzch deseru przyozdabiamy pokruszoną bezą i całą czereśnią z ogonkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne pychoty....
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    wow.niby nic a jakie ładne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    słodziutko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !