Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podgrzybki z patelni

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 2 ząbki
podgrzybki suszone ok 5-10 g

Przepis i sposób przygotowania na: Podgrzybki z patelni

Grzyby namoczyć w wodzie na ok 2-3h i w tej samej wodzie zagotować na małym ogniu. Miękkie osączyć(wodę zostawić na zupę czy sos grzybowy). Grzybki pokroić na małe kawałki razem z cebulami i czosnkiem. Rozgrzać masło i całość podsmażyć, doprawić do smaku. Pasuje i jako farsz i od razu do spożycia z chrupkimi tostami :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 03.01.2012 21:53
pyszne :)
polly66 05.12.2010 21:09
trzeba mieć:(
MAŁGORZATA108 05.12.2010 17:26
Przydałyby się takie świeżutkie prosto z lasu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak