Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapuściana delicja

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 0,5 szt
ogórek 3 szt
pomidor 2 szt
cebula 2 szt
papryka 2 szt
pieczarki 25 dag
kiełbasa 30 dag
sól, pieprz
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kapuściana delicja

Kiełbasę i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na oliwie. Kapustę szatkujemy, solimy i dusimy 15 minut na oliwie. Pomidory, ogórki, papryki i pieczarki kroimy w kostkę. Wsypujemy do kapusty i polewamy maggi. Dodajemy kiełbasę z cebulą i doprawiamy. Dusimy do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 05.12.2010 10:02
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak