Sposób przygotowania

1. Piersi z kurczaka oczyścić, odciąć niepotrzebne fragmenty.
2. Przygotowane kotlety przyprawić pieprzem i solą, obsmażyć na małej ilości tłuszczu.
3. Pieczarki pokroić w plastry,przygotować starty żółty ser( może być też platerek).
4. Praktycvznie surowe KOTLETY rozciąć wzdłuż, wypełnić usmażonymi pieczarkami.
5. Powstałe kotlety ułożyć na patelni, podlać wodą i smażyć aż mięso będzie gotowe.
6. Na koniec posypać żółtym serem i przykryć pokrywką, aby ser się rozpuścił.

SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Paluszek

    pięknie wygladaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !