Sposób przygotowania

Wszystkie składniki oprócz oleju wsypujemy do moździerza i ucieramy. Następnie dolewamy olej i dokładnie mieszamy. Marynatę tę często stosuję do mięs i drobiu robionych \"po myśliwsku\".

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubię smak jałowca i cząbru, toteż chętnie wypróbuję tę marynatę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    takze nowosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    swietny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    świetna !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    podoba mi się !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !