Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta watróbkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 25 dkg
masło 5 dkg
cebula 1/2 szt
ser żółty 5 dkg
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta watróbkowa

Watróbkę oczyścić, pokroić na małe kawałeczki i usmażyć na małej ilości oleju. Wystudzić. Zmielić na gładką masę razem z cebulą. Ser zetrzeć na drobnych oczkach. Masę wątróbkową połączyć z masłem i serem. Dobrze wymieszać. Podawać z chlebem.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 19.06.2011 17:52
ciekawy smak
ziutula
ziutula 23.03.2011 23:25
ciekawa pasta...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak