Sposób przygotowania

Ugotować makaron w solonej wodzie.
Na patelni podsmażyć pokrojone w kosteczkę cebulki i czosnek. Dołożyć pieczarki i mięso mielone i podsmażyć. Dołożyć szpinak i poddusić. Zalać przecierem i dusić. Przyprawić do smaku.
W naczyniu żaroodpornym ułożyć makaron wymieszany z sosem i mięsem. Przykryć kołderką z sera żółtego

Piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 170-200 stopni, najpierw dół, potem górę i dół.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Idealna kolacja :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Idealna kolacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    taka zapiekanka jest przepyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo dobra kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !