Sposób przygotowania

pieczarki obrać,umyć,wyjąć nóżki,do mięsa mielonego dodać drobno posiekaną cebulę,namoczoną bułkę,pieprz,przyprawę kucharek,jajko wszystko wymieszać po wymieszaniu nadziewać mięsem pieczarki,na patelni rozgrzać oliwę panierować pieczarki w jajku i tartej bułce i kłaść na rozgrzany tłuszcz i piec na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Robiłam podobne ,wszystkim smakowały poprostu pyszne polecam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne pieczarki, często takie robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacja:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !