Sposób przygotowania

mięso umyć włożyć do rondelka wlać ok.2 litry wody i zagotować,dodać umyte,obrane i pokrojone warzywa,marchew w talarki,kapustę pokroić w paski i gotować aż mięso będzie miękkie,wyjąć mięso i włożyć pokrojone w kostkę ziemniaki jak się ugotują wsypać drobno pokrojoną natkę pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    na zeberkach - pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smaczna i zdrowa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie zupy :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !