Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa z białej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka wieprzowe 0,3 kg.
kapusta biała 0,3 kg
marchew 4 szt.
seler,piertruszka,por
ziemniaki 5-6 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: zupa z białej kapusty

mięso umyć włożyć do rondelka wlać ok.2 litry wody i zagotować,dodać umyte,obrane i pokrojone warzywa,marchew w talarki,kapustę pokroić w paski i gotować aż mięso będzie miękkie,wyjąć mięso i włożyć pokrojone w kostkę ziemniaki jak się ugotują wsypać drobno pokrojoną natkę pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 03.11.2013 09:28
Smaczna zupa
Wacław 12.08.2013 10:33
lubię takie zupy :-)
eduszo
eduszo 16.02.2012 12:52
Smaczna i zdrowa.
Wafelek2601 18.07.2011 10:24
na zeberkach - pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak