Sposób przygotowania

Do miski wsypać, mąkę ,żółtka ucieramy z cukrem do letniego mleka kruszytmy drożdże . Gdy wyrosną wlewamy do miski i zagniatamy pozostawiamy do wyrosniecia ciasto w ciepłym miejscu, formujemy kulki i nadziewamy notellą gotujemy na parze aby nie dotknęla wody.parzaki można polać bitą śmietaną. Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    znakomite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super przepis, ciekawe jak smakuja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super !
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajny przepis i pomysłowa nazwa :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam je, moja babcia jest mistrzynią parzaków :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !