Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuszczamy z margaryną w kąpieli wodnej. Do pucharków wkładamy 2-3 gałki lodów i polewamy je rozpuszczoną czekoladą. Ze względu na ich niską temperatuję, czekolada syężeje i utworzy \"skorupkę\".

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Szkoda, że boli mnie gardło.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    swietne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    mniam , niebo w gębie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    boski deserek :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !