Sposób przygotowania

Cytrynę dokładnie wyszorować a następnie przekroić na pół. Z jednej połówki wycisnąć sok drugą zaś pokroić na plasterki. Pstrąga dokładnie oczyścić, skropić sokiem z cytryny i oprószyć przyprawą do ryb. Do środka każdej z ryb włożyć kawałek masła, przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku oraz siekany koperek. Tak przygotowaną rybę szczelnie zawinąć folią i upiec w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    na pewno smaczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    a w jakiej temper. piec i jak długo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    to wszystko zależy od wielkości pstrąga ale tak ok. 40 minut w temp. 180 stopni
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super nic dodać nic ująć:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !