Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapusta czerwona zasmażana

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1
cebula 2
margaryna
pieprz
sól
Kwas cytrynowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta czerwona zasmażana

kapuste szatkujemy i parzymy w wodzie z dodatkiem szczypty kwasku przez ok 8 minut, po tym czasie odcedzamy kapustke. W garnku topimy ok 2 łyzki margaryny, dodajemy pokrojona w kostke cebulke oraz odcisnietą kapuste, przesmazamy razem do całkowitej miekkosci i doprawiamy do smaku. Smakuje rownie dobrze na cieplo jak i na zimno

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magdalena/26Mooi 14.11.2011 12:52
pyszna!
sunnymood 14.11.2011 10:56
wygląda świetnie:) na pewno też tak smakuje:):)
monisia1977 30.12.2010 09:41
dobre
Mati13 07.12.2010 18:07
smaczna:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak