Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lody rabarbarowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 3/4 l
białko 2 szt
laska wanilii 1/2
cukier 60 dag
rabarbar 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Lody rabarbarowe

Rabarbar opukać obrać pokroić w rondlu skropić wodą, rozgotować. Przetrzeć przez sito, zagotować z cukrem i wanilią. Ostudzić połączyć z białkami i zamrozić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak