Sposób przygotowania

Bagietkę kupujemy dzień wcześniej, żeby była odrobinę czerstwa.

Do miski wykładamy całą zawartość puszki. Bagietkę kroimy na kromki, a następnie
w kostkę. Dodajemy część do maku, zalewamy porcją mleka i mieszamy. Czynność powtarzamy, aż cała bułka zostanie zużyta.

Makiełki przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na kilka godzin. Podajemy schłodzone.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    ciekawe ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    oryginalne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    ciekawe
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !