Sposób przygotowania

Orzechy zemleć na proszek.W rondelku roztopić masło,wsypać orzechy ,wymieszać i chwilę podgrzewać - nie rumienić.
Tak przygotowanym sosem polewać ugotowaną rybę.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    tak nie próbowałem- ciekawe....
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nawet bym nie pomyślał żeby samemu orzechowe masło zrobić, a tak je lubię
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne tylko orzechów mi sienie chce łuskac a musze ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ciekawe połączenie-nie jadłam tak ryby
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pysznie brzmi
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Muszę sprawdzić jak smakuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne wartozrobic .
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    interesujący
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Takie masełko musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !