Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło orzechowe do ryb.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy włoskie 10 dag
masło 5 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Masło orzechowe do ryb.

Orzechy zemleć na proszek.W rondelku roztopić masło,wsypać orzechy ,wymieszać i chwilę podgrzewać - nie rumienić.
Tak przygotowanym sosem polewać ugotowaną rybę.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 29.06.2013 10:22
Takie masełko musi być pyszne
Motorek 29.12.2012 11:14
super
misia53 10.12.2012 13:10
interesujący
IZABELA29 27.05.2012 20:30
pyszne wartozrobic .
Anna152 05.03.2012 09:04
super
anemon 06.12.2011 07:37
Muszę sprawdzić jak smakuje.
smakoszek 04.07.2011 16:37
pysznie brzmi
barbara11561 12.03.2011 19:37
Ciekawe połączenie-nie jadłam tak ryby
IZABELA29 07.12.2010 08:31
fajne tylko orzechów mi sienie chce łuskac a musze ...
pacpaw 06.12.2010 09:13
nawet bym nie pomyślał żeby samemu orzechowe masło zrobić, a tak je lubię
krzyniu1984 05.12.2010 09:39
tak nie próbowałem- ciekawe....

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak