Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini Pavlova

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

beza 1 dua
bita śmietana 1 keks
truskawki 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Mini Pavlova

*na 1 porcję

Z bezy odcinamy nożem 1/3 górną część.

Do wnętrza i na wierchu układamy porcję bitej śmietany, a na niej truskawki pokrojone w nieduże kawałki.

Tak przygotowany deser polewamy polewą.

Zamiast truskawek można użyć innych owoców np. malin czy jagód.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakowita 26.04.2012 21:50
ten deser wygląda bosko
olkaaa 09.01.2012 07:43
wygląda przepysznie
Mati13 03.04.2011 18:45
rewelacyjny deser!
agnieszka189 01.04.2011 10:06
piękny ten torcik
Mysiunia 06.03.2011 10:19
mm pychotka! :)
Sarenka 26.12.2010 17:27
Fajny deserek :)
monisia1977 11.12.2010 13:06
dobre
Katarzyna/kate1980 05.12.2010 14:18
super pomysł koniecznie muszę wypróbować
MAR3STA 04.12.2010 17:42
pyszny i słodziutki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak