Sposób przygotowania

*na 1 porcję

Z bezy odcinamy nożem 1/3 górną część.

Do wnętrza i na wierchu układamy porcję bitej śmietany, a na niej truskawki pokrojone w nieduże kawałki.

Tak przygotowany deser polewamy polewą.

Zamiast truskawek można użyć innych owoców np. malin czy jagód.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny i słodziutki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super pomysł koniecznie muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajny deserek :)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mm pychotka! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    piękny ten torcik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjny deser!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda przepysznie
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ten deser wygląda bosko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !