Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nietypowe mielone z nadzieniem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
cebula 1 sztuka
pieczarki 20 dag
ser żółty 15 dag
jajko 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nietypowe mielone z nadzieniem

Mięso doprawić solą i pieprzem. Pieczarki i cebulę pokroić drobno i dusić z cebulą, do mięsa dodać jajko, wyrobić. Jedną porcję mięsa włożyć na blaszkę posmarowaną olejem, zrobić płaski placek, na niego włożyć pieczarki i cebulę, na wierzch położyć ser , i przykryć pozostałym mielonym, tak aby nie było widać co jest w środku. Polać troszkę olejem i piec 35-45 min. w 200 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Teresa19 07.04.2011 20:50
Warte próby.
jolaxa1 12.01.2011 23:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak