Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka w cieście z łososiem i szpinakiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka
jaja 2 sztuki
Czosnek suszony Prymat
łosoś wędzony plastry
masło
szpinak świeży

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka w cieście z łososiem i szpinakiem

Jajka roztrzepać w miseczce. Dodać sól, paprykę, pieprz, czosnek, kucharka i wymieszać dokładnie. Pokrojone w kromeczki pieczywo namaczać w cieście, na wierzchu położyć plaster sera, liście szpinaku i plasterek łososia i układać na rozgrzanej patelni z masłem. Przewrócić na drugą stronę. Piec aż się zarumieni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 22.06.2011 22:59
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak