Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka w cieście pikantnym z łososiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka
jajko 2 sztuki
Pieprz biały mielony Prymat
masło
łosoś wędzony plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka w cieście pikantnym z łososiem

Jajka roztrzepać w miseczce. Dodać sól, paprykę, pieprz, czosnek, kucharka i wymieszać dokładnie. Pokrojone w kromeczki pieczywo namaczać w cieście, na wierzchu położyć plaster łososia i układać na rozgrzanej patelni z masłem. Przewrócić na drugą stronę. Piec aż się zarumieni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Poison1988 07.12.2012 18:20
fajna propozycja :)
Zoso 02.04.2012 20:11
smaczne danie
gukinga 07.12.2010 22:07
ciekawie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak