Sposób przygotowania

Danie przyrządzać z sera bezpośrednio wyjętego z lodówki. Krążek camemberta starannie obtoczyć w rozmąconym jajku i bułce tartej. Docisnąć panierkę. Panierka powinna być zwarta i gruba, aby ser podczas smażenia nie wypłynął. Olej i roztopione masło mocno rozgrzać, ser ostrożnie włożyć do tłuszczu i smażyć na złoty kolor. Po usmażeniu osączyć na papierowym ręczniku. Camembert podajemy gorący.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    prosze o wiecej przepisó
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    z pewnością pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !