Sposób przygotowania

Kapustę odciskamy z nadmiaru wody, \"roztrzepujemy\" i wrzucamy do miski. Małą cebulkę obieramy, myjemy i drobno kroimy. Marchewkę obieramy, myjemy i ścieramy na grubych oczkach. Cebulkę i marchewkę dodajemy do kapusty, posypujemy pieprzem i cukrem, polewamy oliwą z oliwek i dokładnie mieszamy. Surówkę najlepiej przygotować kilka godzin przed spożyciem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    zgadzam się!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    samo zdrowie!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    też taką robię tyle że czasami dodaje starte jabłko :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ulaaa

    bardzo dobra;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !