Sposób przygotowania

Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce na dużych oczkach. Paprykę i cebulę kroimy
w kostkę. Kukurydzę odsączamy z zalewy.

Mięso smażymy na niewielkiej ilości tłuszczu, aż stanie się sypkie.

Następnie dodajemy cebulę, marchewkę i kukurydzę. Chwilę podsmażamy, od czasu do czasu mieszając, i dodajemy paprykę.

Dusimy około 5 minut, po czym zdejmujemy z gazu i mieszamy z sosem chili.

Na każdy naleśnik układamy porcję farszu i posypujemy go startym żółtym serem. Naleśniki z farszem zwijamy w rulonik i dodatkowo polewamy z góry odrobiną sosu chili dla smaku
i dla ozdoby.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    Świetne są takie pikantne naleśniki!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny pomysł i wyglądają super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetne te nalesniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    godne zainteresowania:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja to nazywam buritosy, ale są pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    z pewnością pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Te naleśniczki muszą być pyszne, wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !