Sposób przygotowania

Poszatkowałam kapustę pekińską i paprykę czerwoną, pokroiłam na ćwiartki grube plasterki ogórka ze skórką (dla większej kolorystyki) i dodałam kukurydzę z puszki.

Do tego sosik: kilka różyczek ugotowanego (ja gotuję na parze) brokuła rozgniotłam widelcem z 3 łyżkami jogurtu naturalnego, szczyptą czosnku i soli. Osoby, które nie liczą kalorii, nie tak jak ja teraz, zamiast jogurtu mogą użyć majonezu, z pewnością będzie lepsze. Warzywa i sos łączymy, jemy i chudniemy :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kiziolek201

    Ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Apetycznie kolorowa sałatka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !