Sposób przygotowania

Piersi przekroić na pół ,posolić i usmażyć w jajku i mące odstawić do wystygnięcia.
Po sześć liści z sałaty lodowej i karbowanej porozrywać na kawałki wrzucić do miski wsypujemy pół opakowania szpinaku,dodajemy startą na grubych oczkach marchew,pokrojoną w półksiężyce cebulę .Na patelni bez oleju podsmażamy na lekko brązowy kolor pestki dyni i słonecznika i wsypujemy do miski i wszystkie składniki delikatnie mieszamy.
SOS: Do miski wlewamy oliwę z oliwek sok z cytryny łyżkę miodu oraz musztardę wszystko razem mieszamy i polewamy sałatę .Mieszamy tak aby wszystkie składniki połączyły się z sosem.SMACZNEGO>

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !