Sposób przygotowania

Ogórki w skórce, kroimy w grube plastry, zasypujemy solą i zostawiamy na 6 h. Zlewamy wodę. Czosnek drobno siekamy, podsmażamy na oleju, dodajemy chilli, wlewamy do ogórków. Zalewę zagotowujemy, wlewamy do ogórków, zostawiamy na 12 h. Pikantne, ale są pyszne ! SMACZNEGO !

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    kiedyś tylko raz zrobiłam i wyszły nawet dobre
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ogóreczków smak cię nęci?Gdy Eliza cię zachęci , to i chilli cię nie skręci!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Super pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !