Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowana papryka na parze

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso mielone 250g
jajko 1
sól, pieprz
cebula 1
kasza jaglana 1 szkl ugotowana
papryka 2

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowana papryka na parze

Papryke przeciąc na 3/4 wysokosci i oczyscic z gniazd nasiennych. Mieso pomieszac z posiekana cebulka, kasza i jajem oraz przyprawami. Gotowac na parze ok 20min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak