Sposób przygotowania

Rozwijam ciasto francuskie i wycinam szklanką koła. Na niektóre nakładam łyżeczką ser ( taki na słodko, do naleśników albo sernika ), na resztę nakładam nutellę.

Zawijam jak pierogi. Z wierzchu smaruję białkiem. Zapiekam 15-20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    ale łatwy przepis a jaki smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ekstra!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !