Sposób przygotowania

Łopatkę umyć, pokroić w kostkę,posmarować musztardą i natrzeć przyprawą do mięsa. Dodać posiekaną cebulkę i posiekany czosnek i dokładne wymieszać. Odstawić na 2 godziny.
Na patelnię wsypać mąkę, podgrzać, wlać troszkę oleju i chwilę smażyć. Dodać zamarynowane mięso i smażyć przez jakieś 10 minut. Wlać gorący bulion i wsypać podgotowaną fasolkę szparagową pokrojoną na kawałki. Dusić pod przykryciem aż mięso będzie miękkie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Kurcze, wygląda przepysznie! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    wspaniale:)))))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdalea

    bardzo smakowicie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !