Sposób przygotowania

Każdy kotlet posypujemy szczyptą przyprawy uniwersalnej, maczamy w roztrzepanym jajku i panierujemy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu.

Gdy panierka będzie brązowa, na każdym kotlecie układamy kilka plasterków banana,
a następnie żółty ser.

Smażymy pod przykryciem na wolnym ogniu do czasu, aż ser się rozpuści.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    ciekawa propozycja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    hmm ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    robiłam z ananasem ale z bananem jeszcze nie,ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    :) A ja jadłam z brzoskwinia i z ananasem, z bananem czas spróbować :)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    coś pysznego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    mmm brzmi smakowicie:)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Z ananasem to jadłam ale o bananie to nie pomyślałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !