Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PIERŚ W PANIERCE MUSZTARDOWEJ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z kurczaka 1
Musztarda miodowa Prymat 2 ŁYŻKI
mąka kukurydziana 1\\3 SZKL
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: PIERŚ W PANIERCE MUSZTARDOWEJ

FILETA MYJEMY I PRZEKRAJAMY NA PÓŁ ROZBIJAMY TŁUCZKIEM, DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM, SMARUJEMY MUSZTARDĄ Z OBU STRON I PANIERUJEMY W BUŁCE TARTEJ WYMIESZANEJ Z MĄKĄ . SMAŻYMY Z OBU STRON BARDZO POWOLI .I GOTOWE .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 08.12.2010 11:11
WIEM ŻE DOBRE BO TO W SAM RAZ DLA FACETÓW
Tomek16 06.12.2010 11:11
dobre
ElizaT 04.12.2010 14:27
MUSI BYĆ PYCHA !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak