Sposób przygotowania

FILETA MYJEMY I PRZEKRAJAMY NA PÓŁ ROZBIJAMY TŁUCZKIEM, DOPRAWIAMY SOLĄ I PIEPRZEM, SMARUJEMY MUSZTARDĄ Z OBU STRON I PANIERUJEMY W BUŁCE TARTEJ WYMIESZANEJ Z MĄKĄ . SMAŻYMY Z OBU STRON BARDZO POWOLI .I GOTOWE .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    MUSI BYĆ PYCHA !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    dobre
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    WIEM ŻE DOBRE BO TO W SAM RAZ DLA FACETÓW

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !