Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa czekolada

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko w proszku 25 dag
margaryna 1/2 kostki
kakao 1-2 lyżki
mleko 1/2 szklanki
cukier 1,5 szklanki
cukier waniliowy 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa czekolada

Mleko, cukier i cukier waniliowy zagotować 10/15 minut. Dodać do tego margarynę, kakao i mleko w proszku. Dobrze wszystko wymieszać i wylać do foremki keksowej.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta38 26.02.2011 19:54
świetna :)
zuzola 08.02.2011 09:57
muszę wypróbować ;]
Teresa19 04.02.2011 10:59
lubię taką
mirosława4 22.01.2011 21:08
pyszna robię podobną
Ewa99 13.01.2011 13:47
pyszotka:)
eli82 06.01.2011 10:21
mniam mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak