Sposób przygotowania

Plastry karkówki rozbiłam przez folię kantem dłoni, włożyłam do woreczka foliowego, obsypałam marynatą, dodałam 3 łyżki oleju i odłożyłam do lodówki na 24 godziny. Po tym czasie mięso włożyłam do garnka do gotowania na parze i gotowałam 50 minut. Karkówka wychodzi fantastyczna i soczysta.

Podałam z pyzami i surówką z pomidora, papryki, cebuli i kapusty pekińskiej. Pycha!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wygląda ... soczyście :P:P
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    SMACZNA ZA PEWNO

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !