Sposób przygotowania

CHUDĄ CIELĘCINĘ BEZ KOŚCI DOKŁADNIE MYJEMY I OSUSZAMY RĘCZNIKIEM.SŁONINĘ KROIMY W CIENIUTKIE PASECZKI I NASZPIKUJEMY MIĘSO, A NASTĘPNIE NACIERAMY SOLĄ I PIEPRZEM ZE WSZYSTKICH STRON. JEŚLI CHCEMY BY SMAK BYŁ BARDZIEJ WYRAZISTY MOŻEMY POWTYKAĆ POKROJONY CZOSNEK.ROZGRZEWAMY MASŁO NA PATELNII DO ZRUMIENIENIA PODSMAŻAMY MIĘSO ZE WSZYSTKICH STRON. OBRANĄ MARCHEW KROIMY W SŁUPKI , KALAFIOR DZIELIMY NA RÓŻYCZKI. NACZYNIE ŻAROODPORNE SMARUJEMY TŁUSZCZEM UKŁADAMY POKROJONĄ MARCHEW OSĄCZONY GROSZEKI PODSMAŻONE MIĘSO Z TŁUSZCZEM NA WIEZRCHU ROZKŁADAMY RÓŻYCZKI KALAFIORA .DO POŁOWY ZALEWAMY BULIONEM. NACZYNIE WSTAWIAMY DO PIEKARNIKA I ZAPIEKAMY AŻ MIĘSO BĘDZIE MIĘKKIE.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Beata82

    świetne!!!!!!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to pewnie jest wyśmienite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !