Sposób przygotowania

Kotlety ,,rozklepać \" tłuczkiem do mięsa . Posmarować z obu stron sosem barbecue zmieszanym z majonezem i posypać szczyptą pieprzu .Panierować w jajku i bułce tartej ( raz lub 2 razy - jaką panierkę kto lubi ).
Rozgrzać na patelni olej i smażyć na nim kotlety na rumiano z obu stron .
Cebule obrać i pokroić w ,, piórka \" . Usmażyć na złoto na łyżce oleju.
Kotlety przełożyć do szerokiego garnka .Dodać masło , podsmażone cebule , wodę , szczyptę pieprzu i maggi. Przykryć i dusić na bardzo małym gazie przez 5 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Ciekawe schabowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    móc podziwiać pani dania choćby na zdjęciach to zaszczyt. Pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Martuś - ,, spłoniłam się ,, - dziękuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    bardzo apetycznie wyglądają, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !