Sposób przygotowania

Obrane mięso z rosołu miksujemy, ale nie na papkę, tylko do konsystencji mielonego. Dodajemy ryż, wbijamy jajko, przyprawiamy i wyrabiamy masę. Zostawiamy, żeby wchłonęła wszystko co trzeba na 15 min. Formujemy okrągłe pulpety wielkości orzecha włoskiego i wrzucamy na gotujący się z dodatkiem koperku rosół, około 8-10 min. Na koniec zupę zabielamy śmietaną, ile % lubimy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    koperek jest pyszny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo apetycznie się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł na pyszny obiadek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    zupa super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię zupy
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Ja też uwielbiam zupy, gorący kubek serowa to moja ulubiona:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Pyszna zupka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !