Sposób przygotowania

Mięso myjemy,osuszamy i kroimy w 1-cm plastry.Posypujemy solą,pieprzem,majerankiem i obtaczamy w mące.Podsmażamy na oleju i przekładamy do naczynia żaroodpornego.Pieczarki oczyszczamy i kroimy w ćwiartki.Cebule kroimy w dość grube piórka.Krótko dusimy z pieczarkami.Ogórki kroimy w małą kostkę.Przygotowujemy sos:zalewę octową z ogórków dokładnie mieszamy z przecierem pomidorowym i ketchupem.Na mięso wykładamy pieczarki z cebulą i ogórki,zalewamy sosem.Pieczemy pod przykryciem ok.godzinę w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180 stopni C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Przypadł mi do gustu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    aż mi ślinka leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    UUUUuuuuU dobre rzeczy się tu dzieją :)
  • -3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    No faktycznie, karkówka po żydowsku! Owszem, przepis super, ale nawet dzieci wiedzą,że żydzi wieprzowiny nie jedzą
  • -2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Widzi Pani, p.Joanno, każdy może się pomylić, prawda?
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    !!!! ZDJECIE NR 4wybaczcie ludzie - ale oprócz smaków jest jeszcze obraz - zacznijcie do cholery robić dobre zdjęcia - póki co - wygląda to jak g... o po żydowsku a nie karkówka..!!!! wyczucia i smaku ! zacznijcie dbac o estetyke potraw.....cholera!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Nie ma to jak wejść anonimowo i pokazać swą inteligencję :)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Pani Joanno P - to ja autor poniższego komentarza - prosze wybaczyc anonimowoś Piotr Chmielewski - kłaniam się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !