Sposób przygotowania

FASOLĘ ZAMOCZONĄ DZIEŃ WCZEŚNIEJ WSTAWIŁAM W TEJ SAMEJ WODZIE I GOTUJĘ DODAŁAM KOSTKI , MARCHEWKĘ A DRUGĄ MARCHEWKĘ ŚCIERAMY NA TARTCE RÓWNIEŻ DODAJEMY DO GOTUJĄCEJ SIĘ ZUPY. WĘDZONKĘ PRZEKROIŁAM NA PÓŁ I WRZUCIŁAM .DOPRAWIAMY DO MAKU . PO 45 MINUTACH WRZUCAMY ZIEMNIAKI POKROJONE W KOSTKĘ . I CAŁOŚĆ GOTUJEMY JESZCZE Z 20 MINUTAŻ WSZYSTKO NABIERZE SMAKU I MIĘKKOŚCI.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Zapomniałam dodać że piękny zapach unosił się gdy dodałam przyprawy do fasoli Prymat.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jedna z moich ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jedna z moich ulubionych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !